LublinForum.com - Lubelskie Forum Informacyjno-Dyskusyjne: Lublin-Tatary: Zabójstwo przy ulicy Montażowej. Z 6 piętra wypchnięto kobietę - LublinForum.com - Lubelskie Forum Informacyjno-Dyskusyjne

Skocz do zawartości

Obrazek

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google mixx reddit stumbleupon
  • (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2

Lublin-Tatary: Zabójstwo przy ulicy Montażowej. Z 6 piętra wypchnięto kobietę

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Paweł 

• Lublinianin
  • Ikona
  • Grupa Administrator
  • Postów 2 452
  • Rejestracja czw, 12 mar 09

Napisano 08 marca 2010 - 11:01

Tragiczny finał sobotniej libacji alkoholowej. Z wieżowca przy ulicy Montażowej wypchnięto kobietę.

Do zdarzenia doszło w ubiegłą sobotę w południe. W jednym z wieżowców przy ulicy Montażowej trwała alkoholowa libacja.

W pewnym momencie pomiędzy uczestnikami spotkania wywiązała się sprzeczka.
43-letnia kobieta zaczęła się kłócić z 38-letnim Piotrem C, do których przyłączyła się żona mężczyzny (38 l.) oraz najmłodszy w tym towarzystwie, 18-letni Łukasz P.

- Finał tej kłótni okazał się tragiczny - mówi Renata Laszczka Rusek z lubelskiej policji. - 43-letnia Maria M. została wypchnięta z balkonu usytuowanego na VI piętrze budynku. Kobieta zamarła na miejscu zdarzenia - kontynuuje policjantka.

Natychmiast po zdarzeniu, na miejscu pojawili się policjanci. Zatrzymano wszystkich uczestników spotkania, mieszkańców Lublina w wieku od 18 do 76 lat.

- Wśród nich były cztery kobiety. Wszyscy zatrzymani byli pijani, mieli od blisko 2 do 3 promili alkoholu. Najstarszy z towarzystwa 76-latek był w stanie upojenia alkoholowego i nie mógł nawet poddać się badaniu na zawartość alkoholu - relacjonuje Rzecznik KWP Lublin.

Śledzczy ustalili już przebieg zdarzenia. Dzisiaj do Prokuratury Rejonowej Lublin - Południe doprowadzone zostaną trzy osoby.

38-letni Piotr C. oraz 18-letni Łukasz P. będą odpowiadali za zabójstwo kobiety. Prokuratura podejmie decyzję także w sprawie 28-letniej Anny C, która podżegała do popełnienia zbrodni.
Lublin NIE dla Palikota!
0

#2 Guest_e_*

• Grupa Gość Lubelskiego Forum

Napisano 08 marca 2010 - 12:26

Nie wdziwi mnie takie coś, w końcu to patologiczne osiedle.
0

#3 Guest_Gość_*

Napisano 09 marca 2010 - 10:54

wideo i zdjecia z tatarów:

http://www.dziennikw...UBLIN/878936754
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   okrushek 

• Użytkownik
  • Ikona
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 208
  • Rejestracja ptk, 13 mar 09

Napisano 10 marca 2010 - 01:53

naprawdę myslę, że osiedle nie wiele ma z tym wspólnego.
jednak wypadek naprawdę wstrzasający.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   wasila 

• Początkujący
  • Ikona
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 30
  • Rejestracja sob, 02 sty 09

Napisano 10 marca 2010 - 22:27

też myślę,że osiedle nie ma z tym nic wspólnego. Wszędzie może się to wydarzyć. Niestety ludziom po alkoholu głupoty do głowy przychodzą
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   tomeczek 

• Przyjaciel
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 823

Napisano 11 marca 2010 - 09:56

Ale na Tatarach jest jedno z największych skupisk rodzin patologicznych
0

#7 Guest_Bg_*

Napisano 11 marca 2010 - 22:06

eeej sory ale jak nie mieszkacie na tym osiedlu to co możecie się wypowiadać ?
nawet na najbardziej porządnym osiedlu są przejawy patologi także nie piszcie na Tatary.
trzeba coś poznać,zobaczyć,przeżyć żeby potem oceniać !
ogar trochę i pozdrowienia..

bg
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   tomeczek 

• Przyjaciel
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 823

Napisano 12 marca 2010 - 08:12

Tatary to przecież jedna z bardziej niebezpiecznych dzielnic. Wiadomo, że nikt nie uogólnia, ale ja osobiście Tatary omijam z daleka i pewnie jest to nie tylko moja opinia
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   okrushek 

• Użytkownik
  • Ikona
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 208

Napisano 13 marca 2010 - 15:23

mieszkałam na tatarach i owszem, jest większy wysyp ludzi starszych pod blokami. co wcale nie znaczy, że patologicznych. mieszka tam dużo starszych ludzi, którzy w cieplejsze dni spotykają się pod blokiem, czy na pobliskiej ławeczce. ale nie znaczy to, że chleją od razu.
nie raz zdarzało mi się wracać w nocy i mimo stojących grupek nikt nigdy mnie nie zaczepil. wręcz powiedziałabym, że jest tam bezpieczniej niz np na czechowie |(gdzie również mieszkalam ).
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   ArNi 

• Użytkownik
  • Ikona
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 208
  • Rejestracja sob, 26 gru 09

Napisano 13 marca 2010 - 18:14

Założę nowy temat w dziale Lublin - Dyskusje o takich dzielnicach. Piszmy tam bo tu się bałagan zrobi
0

#11 Guest_bebe lili_*

Napisano 25 marca 2010 - 13:30

Wyświetl postUżytkownik Paweł dnia 08 marca 2010 - 10:01 napisał

Tragiczny finał sobotniej libacji alkoholowej. Z wieżowca przy ulicy Montażowej wypchnięto kobietę.

Do zdarzenia doszło w ubiegłą sobotę w południe. W jednym z wieżowców przy ulicy Montażowej trwała alkoholowa libacja.

W pewnym momencie pomiędzy uczestnikami spotkania wywiązała się sprzeczka.
43-letnia kobieta zaczęła się kłócić z 38-letnim Piotrem C, do których przyłączyła się żona mężczyzny (38 l.) oraz najmłodszy w tym towarzystwie, 18-letni Łukasz P.

- Finał tej kłótni okazał się tragiczny - mówi Renata Laszczka Rusek z lubelskiej policji. - 43-letnia Maria M. została wypchnięta z balkonu usytuowanego na VI piętrze budynku. Kobieta zamarła na miejscu zdarzenia - kontynuuje policjantka.

Natychmiast po zdarzeniu, na miejscu pojawili się policjanci. Zatrzymano wszystkich uczestników spotkania, mieszkańców Lublina w wieku od 18 do 76 lat.

- Wśród nich były cztery kobiety. Wszyscy zatrzymani byli pijani, mieli od blisko 2 do 3 promili alkoholu. Najstarszy z towarzystwa 76-latek był w stanie upojenia alkoholowego i nie mógł nawet poddać się badaniu na zawartość alkoholu - relacjonuje Rzecznik KWP Lublin.

Śledzczy ustalili już przebieg zdarzenia. Dzisiaj do Prokuratury Rejonowej Lublin - Południe doprowadzone zostaną trzy osoby.

38-letni Piotr C. oraz 18-letni Łukasz P. będą odpowiadali za zabójstwo kobiety. Prokuratura podejmie decyzję także w sprawie 28-letniej Anny C, która podżegała do popełnienia zbrodni.

0

#12 Guest_jA_*

Napisano 26 marca 2010 - 14:16

EH zjednym przez jakiś okres mieszkałem na tej samej dzielnicy normalny chłopak eh a wszystko przez alkohol
0

#13 Guest_Ksiadz_*

Napisano 14 maja 2010 - 08:46

Wypowiadacie sie na temat czegos i kogos okim nie macie pojecia .
A to co pisza to bzdury
0

#14 Guest_vv_*

Napisano 14 maja 2010 - 08:51

Popieram to co pisza to bzdury wiem bo znam ich i z 1 siedzialem pod cela to nie bylo morderstwo.
0

#15 Guest_gość_*

Napisano 14 maja 2010 - 18:49

morderstwo to morderstwo i koniec kropka
0

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2