LublinForum.com - Lubelskie Forum Informacyjno-Dyskusyjne: Ostróda: Seks grupowy w gimnazjum - LublinForum.com - Lubelskie Forum Informacyjno-Dyskusyjne

Skocz do zawartości

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google mixx reddit stumbleupon
Strona 1 z 1

Ostróda: Seks grupowy w gimnazjum

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Paweł 

• Lublinianin
  • Ikona
  • Grupa Administrator
  • Postów 2 522
  • Rejestracja czw, 12 mar 09

Napisano 21 maja 2010 - 21:27

Uczniowie mają nową zabawę - grę w tzw. "Słoneczko". Policja sprawdza, czy to w skutek tej seksualnej zabawy 5 dziewczynek z ostródzkiego gimnazjum zaszło w ciążę

"Słoneczko" to gra, w której chłopcy uprawiają seks z kilkoma dziewczętami po kolei.

- Rzeczywiście w tym roku szkolnym w mojej szkole uczy się kilka dziewcząt, dokładnie pięć, z których trzy dziewczynki urodziły już dzieci, dwie dziewczynki są jeszcze w ciąży - powiedziała TVP Info Anna Czarnocka, dyrektorka ostródzkiego gimnazjum.

Zastanawiający jest fakt, że rodziny dziewczynek i nauczyciele placówki zwlekali z wyjaśnieniem tej sprawy.

Jeśli potwierdzi się, że niektóre z dziewczynek zaszły w ciążę przed 15-tym rokiem życia, chłopcy biorący udział w seksie grupowym będą mieć poważne kłopoty z prawem.

Fakt.pl
Lublin NIE dla Palikota!
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   beatag60 

• Użytkownik
  • Ikona
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 124
  • Rejestracja wto, 17 mar 09

Napisano 23 maja 2010 - 19:31

A dzieci się nudzą!
Przecież nauczyciele "odwalają" swoją robotę, uczniowie siedzą na lekcjach jak "za karę". Nie mamy nauczycieli, pedagogów- edukują się do pełnienia tak poważnej funkcji i nie potrafią zachęcić uczniów do uczestniczenia w zajęciach!
Dlaczego północne kraje umiały sobie z tym problemem poradzić- tzn. my jesteśmy gorsi?
Dzieci się nudzą i wymyślają sobie zabawy!
To mój następny dobry dzień:)
[you] witam:)
0

#3 Guest_Rodzic 13_*

• Grupa Gość Lubelskiego Forum

Napisano 23 maja 2010 - 20:45

Czepiacie się nauczycieli, szkoły CZY kościoła a to rodzice przede wszystkim powinni wychowywać swoje dzieci a dopiero później szkoła. Tak to u nas się teraz porobiło, że my do pracy zarabiać jak najwięcej kasy,( nadgodziny) a dzieci samopas i robią co im sie podoba .
Po za tym powinno sie z dziećmi rozmawiać na te tematy, uświadamiać je , bo to nie prawda, że one więcej wiedzą od nas one nic nie wiedzą. Naoglądają się telewizji siedzą godzinami w internecie zresztą bez nadzoru, a następnie praktykują to czego dowiedzą czy zobaczą w środkach przekazu.
Jeśli były by to moje dzieci to siebie bym pytała gdzie popełniłam błąd. Teraz z dziećmi powinno się udac na jakąś terapie żeby uświadomić i, że to co zrobiły jest złe, bo niby one poniosą tego konsekwencje, ale czy i wnioski i nauczkę? Nie wiadomo.
Mam córki (jeszcze małe), ale co to będzie za parę lat i co może mam czekać aż ktoś za mnie je wychowa, a jak coś się złego stanie zrzucić całą winę na system To przecież my rodzice powinniśmy brać odpowiedzialność za nasze pociechy i to między innymi my tworzymy ten świat takim jaki jest. Zresztą wszystko się zmienia tylko należy pamiętać o tym żeby wpajać naszym dzieciom wartości, uczyć ich szacunku do innych i poszanowania siebie (bo słyszy się tylko nastolatki uprawiaja sex grupowy, grupa wyrostków pobiła policianta i jeszcze zastanawiamy się czyja wina -NASZA RODZICÓW!!!!!)
RODZICE WEŹCIE SIĘ W GARŚĆ ZACZNIJCIE WYCHOWYWAĆ SWOJE DZIECI!!!!!!!!!!!!!
0

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

| lublin | lubelskie | sport lublin | komunikacja miejska w lublinie | ztm lublin | mpk lublin | inwestycje lublin |

stat4u

Wymiana linków:

* Anegdoty i dowcipy * najtańsze vlepki * budowlany lublin * klub sportowy lublin * sklep obuwie * producent vlepek * vlepki * Forum Dębna *
* obuwie włoskie * Życzenia * pneumatyka * lubelscy fanatycy * kibice * Darmowe gry na telefon * obuwie internet * RadioTuba * Łowicz Forum *
* zdjęcia * Filmy Online * Znajdz przyjaciela * forum wielotematyczne * forum wielotematyczne powero * Darmowe Mp3 - Porady dj's *
* Andriskos - Forum Wielotematyczne * Wymiana linkami * Monitorowanie serwerów * Katalog prawo * Lekarze psychiatrzy * Dom i ogród *
* Umowy * Page Rank * Para szuka pani * Wypoczynek w mieście * Biznes i finanse * AGD i RTV * Działki * Motorówki * warez *

FightSport - Portal o Sztukach Walki