Mam pomysł w takim razie.
Kto jest za tym, że 40 jest za rzadko w szczycie?
Wpisujcie ja i skąd dokąd tą linią jeździcie!

Strona 1 z 1
Linia 40 jest za rzadko!
Napisano 04 listopada 2009 - 00:20
no z tą linią to jest przegięcie, jest popularna a jeżdzi ze 2 autobusy na godzine, a np linia 9 jeździ 6-7 autobusów na godzine i jak jestem na mełgiewskiej to widze dwie dziewiątki czekają na swój odjazd. ZTM powinie zlikwidować jeden lub dwa autobusy z linii 9 i dać je na linie 40. niby proste rozwiązanieie a jakoś nie mogą tego zrobić ( a moze nie chcą)
WOLNIEJ JEDZIESZ - DALEJ ZAJEDZIESZ
Napisano 08 listopada 2009 - 01:05
myśle że właśnie pasażerowie mogą - trzeba problemy zgłaszać do ZTM.
jak dzwoniłem to mówili że po nowym roku linia 74 ma byc wznowiona przez prywatnego przewoźnika i ma mieć umowe z ZTM więc bilety miesiączne będą ważne. w sumie bedzie 4x40 i 3x74. dodatkowo powiedzieli ze monitorują natęzenie na linii 40, a kolega który pracuje w mpk potwierdzil że od 2 tyg ogląda filmy z monitoringu i liczy natężenie pasażerów na tej linii. więc jednak coś robią - troche powoli ale robią
jak dzwoniłem to mówili że po nowym roku linia 74 ma byc wznowiona przez prywatnego przewoźnika i ma mieć umowe z ZTM więc bilety miesiączne będą ważne. w sumie bedzie 4x40 i 3x74. dodatkowo powiedzieli ze monitorują natęzenie na linii 40, a kolega który pracuje w mpk potwierdzil że od 2 tyg ogląda filmy z monitoringu i liczy natężenie pasażerów na tej linii. więc jednak coś robią - troche powoli ale robią
WOLNIEJ JEDZIESZ - DALEJ ZAJEDZIESZ
Strona 1 z 1